Wonder School

Op de Wonder School maakt Wardo de Verwonderaar jouw wereld wonderlijk met grote en kleine wonderen. In zijn handen worden ook alledaagse voorwerpen bijzonder, wat zelfs Wardo verwondert.

In het tweede seizoen van deze educatieve en vermakelijke televisieserie leren kinderen op speelse wijze kennis maken met goochelen en trucs. Wardo de Verwonderaar, gespeeld door Nick Nielsen, leert de kijkers in zijn Wonderschool hoe zij thuis zelf kunnen verwonderen.

Op de Wonder School maakt Wardo de Verwonderaar een ieders wereld wonderlijk met grote en kleine wonderen. In zijn handen worden ook alledaagse voorwerpen bijzonder. In zijn Wonder School leert Wardo de kunst van het verwonderen.

Hij legt een wonder uit waarbij hij voorwerpen gebruikt die iedere kijker vast wel in huis heeft. Zo kan elk kind, groot of klein, meteen zelf aan de slag gaan en iedereen laten geloven in iets dat helemaal niet kan, want... de wonderen zijn de wereld niet uit.
Voor Wonder School zijn speciale magische doe-boeken en goocheldozen ontwikkeld, zodat kinderen ook thuis goocheltrucjes kunnen leren. Deze zijn online te bestellen via wonder-school.nl en te koop tijdens de theatervoorstelling Wonder School LIVE.

Wardo Wonder is nu ook te zien in het theater met de unieke magische familieshow Wonder School LIVE. Wardo neemt het publiek mee in de wonderlijke wereld van kleine en grote illusies en onvoorstelbare goochelkunsten.

Kinderen mogen na de voorstelling in de foyer van het theater samen met Wardo hun eigen trucs laten zien tijdens de ...Wonder School Afterparty. Voor meer informatie en de speellijst, ga naar WonderSchoolLIVE.nl!

Bekijk meer