Nieuws
Nieuwe afleveringen: Robin Hood

Koning Richard heeft een verwend jonger broertje genaamd prins John. John maakt vaak misbruik van zijn koninklijke rechten. Robin Hood maakt de arrogante prins graag belachelijk, maar daar kom je bij een prins niet mee weg. John verklaart Robin vogelvrij en Robin vlucht Sherwood Forest in met zijn vrienden kleine John, broeder Tuck, Scarlet en de mooie jonkvrouw Marian.

Vanaf 29 juli, elke weekdag om 14:45 uur te zien op RTL 8.

De Telekids Musicalschool!

Elke week repeteren we voor een echt optreden, samen met ervaren en professionele docenten: dat is leuk, leerzaam en inspirerend. Het maakt niet uit waar je vandaan komt en welk talent je hebt: ieder kind is welkom en er is altijd een Telekids Musicalschool bij jou in de buurt. Het plezier van zingen, dansen en acteren staat voorop. Bovendien leer je op een bijzondere manier samenwerken; met respect naar elkaar luisteren en elkaar accepteren. Je haalt het beste uit jezelf!   

 

Meld je aan
Nieuwe afleveringen: Littlest Pet Shop: A World Of Our Own

Animatieserie over zes huisdieren die in een bijzondere dierenwereld leven. De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, geitje Quincy, parkiet Edie en schildpad Bev hebben een magische poort ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen. Daar vinden ze alles wat het hartje van een huisdier begeert: een schoonheidssalon, een pretpark, skipistes, prachtige appartementen en nog veel meer. De zes vrienden beleven spannende avonturen in Paw-Tucket, ontmoeten andere dieren en hebben veel plezier.

Nieuwe afleveringen vanaf 2 februari elke zaterdag en zondag om 08.15 uur bij RTL 8.

Nieuw seizoen: Koning Julien

Animatieserie over feestbeest Julien, die zijn droom ziet uitkomen als hij de nieuwe koning wordt van de ringstaartmaki's op Madagaskar. Hij geniet van zijn macht, maar koning zijn is moeilijker dan hij dacht! Julien moet zijn volk tevreden houden en beschermen tegen de levensgevaarlijke foosa en de gemene Karl. En dan krijgt zijn voorganger ook nog eens spijt van zijn aftreden! Gelukkig kan koning Julien altijd rekenen op zijn adviseur Maurice, beschermengel Clover en de schattige Mort.

Een gloednieuw seizoen vanaf 2 februari elke zaterdag en zondag om 16.40 uur bij RTL 8.

Nieuwe afleveringen: Het Regent Gehaktballen

Animatieserie over de scholier Flint Lockwood, die graag uitvinder wil worden. Flint woont in een stad waar alles om sardientjes draait, maar hij heeft andere toekomstplannen en hoopt de wereld te veranderen met zijn uitvindingen. Flint beleeft grappige en spannende avonturen met zijn beste vriendin, Sam Sparks, die droomt van een carrière als meteoroloog.

Nieuw: Sophie De Giraf

Sophie De Giraf nodigt alle kleintjes uit om te leren door te spelen. De afleveringen wakkeren alle zintuigen aan van baby’s. Ze komen van alles te weten over figuren, cijfers, dieren, muziekinstrumenten en de seizoenen. Dus speel mee met Sophie De Giraf en leer door te zingen.

De serie is vanaf 7 januari elke maandag t/m vrijdag te zien om 08.45 uur bij RTL 8.

Nieuwe afleveringen Brandweerman Sam

In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Deze serie is elke  maandag t/m vrijdag te zien rond 08.00 bij RTL 8.

Bekijk meer
Nieuwe afleveringen van StoryZoo

Feelgood-animatieserie die jonge kinderen op een speelse manier Engels leert. Uit het magische boek 'StoryZoo' springen de vrolijke animatiefiguurtjes Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer tevoorschijn.

Vanaf maandag 15 oktober beleven zij elke werkdag rond 09:20 uur weer een nieuw en spannend avontuur.

Bekijk meer
Nieuw: Jul & Julia Op Avontuur Met De Kaasschuit

Kinderserie over de muizen Jul & Julia, vaste bewoners van pretpark Julianatoren. Meneer Kaasgaaf was ooit een jonge matroos. Hij voer met Kapitein Julius en zijn vrouw Agaath de wereld rond op het schip De Kaasschuit. Ze maakten nieuwe vrienden en beleefden de spannendste avonturen!

Deze serie is nu te zien bij Telekids.

Meer informatie
Voor de allerkleinsten!

Voor de allerkleinsten is er elke ochtend Mini Telekids. Allemaal leuke programma's die achter elkaar worden uitgezonden. 

Kijk hier welke programma's