Nieuws
Nieuw: Molang

Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.

Vanaf maandag 9 juli 2018 elke werkdag rond 09:30 uur.

Nieuwe afleveringen van Monchhici

Tot en met 17 juni zijn er nieuwe afleveringen van Monchhici. De moedige en schattige wezentjes uit deze animatieserie, zorgen voor de mooiste kinderdromen. De Monchhichi maken kinderdromen in de droomboomfabriek en proberen deze te beschermen tegen nachtmerries. Ze beleven magische avonturen, want het creëren van mooie dromen is nog niet zo makkelijk!

Bekijk meer
Maak kans op een Telekids Doeboek!

Jippie, zomervakantie! En er is genoeg te doen, want wij geven Telekids Vakantie Doeboeken weg!

Winactie
Nieuw: Strawberry Shortcake

Welkom in Berry Bitty City, een miniatuurstadje in een tuin vol aardbeienplanten. Hier wonen Strawberry Shortcake en haar vriendinnetjes. Samen beleven ze avonturen en leren ze nuttige dingen.

bekijk meer
Lego City voor de allerkleinsten

Animatieserie over situaties die in de stad voorkomen, zoals taferelen over de politie, de brandweer, de luchthaven of de wegenbouw. Je kunt het zo gek niet bedenken of het komt in LEGO City voorbij.

Vanaf 30 april zijn er voor de allerkleinsten nieuwe afleveringen van Lego City. 

bekijk meer
Nieuwe Avonturen van K3

Animatieserie. De K3-popsterren gaan op wereldtournee! Een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei onverwachte, humoristische avonturen op hun pad tegenkomen.

Vanaf 30 april zijn er nieuwe afleveringen van De Avonturen van K3. 

bekijk meer
Nieuwe afleveringen van Oggy En De Kakkerlakken

De blauwe kat Oggy is lief en hij is een doetje. Hij zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als niet drie kakkerlakken hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Vanaf 30 april iedere werkdag om 15:50 uur nieuwe afleveringen. 

bekijk meer
Nieuwe kinderserie: Jul en Julia

Kinderserie over de muizen Jul & Julia, vaste bewoners van pretpark Julianatoren. Samen met de directeur meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin beleven ze de meest spannende avonturen in het park.

Jul en Julia is iedere werkdag te zien om 13.50 uur. 

Lees meer
Voor de allerkleinsten!

Voor de allerkleinsten is er elke ochtend Mini Telekids. Allemaal leuke programma's die achter elkaar worden uitgezonden. 

Kijk hier welke programma's
Fien en Teun in het theater!

Fien & Teun zijn dagelijks te zien bij RTL Telekids en nu ook in het theater met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling Feest Op De Boerderij! In deze interactieve musical beleven Fien & Teun met hun vriendjes én Sita de leukste avonturen op de boerderij. De voorstelling, geproduceerd door Van Hoorne Entertainment, is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, maar zit ook vol humor en vrolijke muziek. Ga na de voorstelling met Fien & Teun op de foto en ontdek het boerderijleven in de foyer van het theater met diverse activiteiten als puzzelen en schminkstempelen.
 

Feest Op De Boerderij!