Nieuws
Nieuw: Spirit - Samen Vrij

De 12-jarige Lucky verhuist van de grote stad naar het platteland. Ze voelt zich er niet meteen thuis, maar dat verandert als ze vriendschap sluit met een wild paard, dat ze Spirit noemt. Samen met haar nieuwe vriendinnen, Abigail en Pru, beleeft Lucky spannende avonturen. De dappere meiden en hun paarden verleggen hun grenzen en ontdekken wat het betekent om vrij te zijn.

Vanaf zaterdag 1 september 2018 elke zaterdag rond 10:45 uur en zondag rond 12:00 uur.

Bekijk meer
Nieuwe afleveringen van StoryZoo

Feelgood-animatieserie die jonge kinderen op een speelse manier Engels leert. Uit het magische boek 'StoryZoo' springen de vrolijke animatiefiguurtjes Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer tevoorschijn. Vanaf maandag 3 september beleven zij elke werkdag rond 09:10 uur weer een nieuw en spannend avontuur.

Bekijk meer
27 t/m 31 augustus: Ernst & Bobbie

Ook in de laatste week van de zomervakantie kun je bij RTL Telekids genieten van themaweken. Deze week zien kinderen van maandag t/m vrijdag Ernst & Bobbie. De volgende shows worden rond 8:15 uur uitgezonden:

Maandag 27 augustus:  Ernst, Bobbie En De Rest En De Geslepen Onix
Dinsdag 28 augustus: Ernst & Bobbie - Het Geheim Van Monte Rossa
Woensdag 29 augustus: Ernst & Bobbie - De Verjaardag Van Ernst
Donderdag 30 augustus: Ernst & Bobbie - Herrie Op De Noordpool
Vrijdag 31 augustus: Ernst & Bobbie - Wij Willen Water

Nieuwe afleveringen van Brandweerman Sam

In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen. Vanaf maandag 6 augustus staat Brandweerman Sam elke werkdag rond 8:00 uur weer klaar om op nieuw avontuur te gaan.

Bekijk meer
Nieuw: Blinky Bill

Animatieserie over de koala Blinky Bill. Beleef samen met Blinky Bill en zijn vriendjes de meest spannende avonturen tijdens hun ontdekkingstocht door Australië. Er valt daar heel veel te beleven en te ontdekken.

Vanaf maandag 6 augustus 2018 elke werkdag rond 15:30 uur.

Bekijk meer
20 t/m 24 augustus: Kabouter Plop

In de zomervakantie kun je bij RTL Telekids genieten van themaweken. Deze week zien kinderen van maandag t/m vrijdag Kabouter Plop. De volgende Kabouter Plop musicals worden rond 8:15 uur uitgezonden:

Maandag 20 augustus: Plop En Het Muizenmeisje
Dinsdag 21 augustus: Plop En Het Circus
Woensdag 22 augustus: Plop Gaat Trouwen
Donderdag 23 augustus: Plop En De Muziekkampioen
Vrijdag 24 augustus: Plop - Vakantie Vol Verrassingen

13 t/m 17 augustus: Troetelbeertjes

In de zomervakantie kun je bij RTL Telekids genieten van themaweken. Deze week zien kinderen van maandag t/m vrijdag Troetelbeertjes. De volgende Troetelbeertjes films worden rond 8:15 uur uitgezonden:

Maandag 13 augustus: Troetelbeertjes - Leider Van Lach(en)land
Dinsdag 14 augustus: Troetelbeertjes – Eerlijkbeer Schittert
Woensdag 15 augustus: Troetelbeertjes – Het Cadeautjesfeest
Donderdag 16 augustus: Troetelbeertjes – Oepsie De Held
Vrijdag 17 augustus: De Troetelbeertjes Reddingstroffee

6 t/m 10 augustus: Piet Piraat week

In de zomervakantie kun je bij RTL Telekids genieten van themaweken. Deze week zien kinderen van maandag t/m vrijdag Piet Piraat. De volgende Piet Piraat shows worden rond 8:15 uur uitgezonden:

Maandag 6 augustus: Piet Piraat Op Het Mango-eiland
Dinsdag 7 augustus: Piet Piraat - Het Geheim Van De Verzonken Stad
Woensdag 8 augustus: Piet Piraat: Radio De Scheve Schuit
Donderdag 9 augustus: Piet Piraat En De Kleine Dino
Vrijdag 10 augustus: Piet Piraat En Het Geheim Van Lorre

Maak kans op tickets voor Plopsa Indoor Coevorden

In de zomervakantie kunnen kinderen lekker chillen en bij Telekids kijken naar Prinsessia, Piet Piraat en K3. Ook hebben kinderen alle tijd om hun allermooiste zomertekening te maken. Stuur die op en maak kans op vier toegangskaarten voor Plopsa Indoor Coevorden.

Doe mee aan de prijsvraag
30 juli t/m 3 augustus: Sprookjesweek

In de zomervakantie kun je bij RTL Telekids genieten van themaweken. Deze week zien kinderen van maandag t/m vrijdag hun favoriete sprookjesmusicals. De volgende sprookjes worden rond 8:15 uur uitgezonden:

  • Maandag 30 juli: De Sprookjesmusical Klaas Vaak
  • Dinsdag 31 juli: Sprookjesboom - De Musical
  • Woensdag 1 augustus: Sprookjesboom De Musical - Een Gigantisch Avontuur
  • Donderdag 2 augustus: Sprookjesboom - Een Wonderlijk Muziekfeest
  • Vrijdag 3 augustus: Sproojesboom: De Film
Nieuw: Molang

Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.

Vanaf maandag 9 juli 2018 elke werkdag rond 09:30 uur.

Nieuwe afleveringen van Monchhici

Tot en met 17 juni zijn er nieuwe afleveringen van Monchhici. De moedige en schattige wezentjes uit deze animatieserie, zorgen voor de mooiste kinderdromen. De Monchhichi maken kinderdromen in de droomboomfabriek en proberen deze te beschermen tegen nachtmerries. Ze beleven magische avonturen, want het creëren van mooie dromen is nog niet zo makkelijk!

Bekijk meer
Nieuw: Strawberry Shortcake

Welkom in Berry Bitty City, een miniatuurstadje in een tuin vol aardbeienplanten. Hier wonen Strawberry Shortcake en haar vriendinnetjes. Samen beleven ze avonturen en leren ze nuttige dingen.

bekijk meer
Lego City voor de allerkleinsten

Animatieserie over situaties die in de stad voorkomen, zoals taferelen over de politie, de brandweer, de luchthaven of de wegenbouw. Je kunt het zo gek niet bedenken of het komt in LEGO City voorbij.

Vanaf 30 april zijn er voor de allerkleinsten nieuwe afleveringen van Lego City. 

bekijk meer
Nieuwe Avonturen van K3

Animatieserie. De K3-popsterren gaan op wereldtournee! Een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei onverwachte, humoristische avonturen op hun pad tegenkomen.

Vanaf 30 april zijn er nieuwe afleveringen van De Avonturen van K3. 

bekijk meer
Nieuwe afleveringen van Oggy En De Kakkerlakken

De blauwe kat Oggy is lief en hij is een doetje. Hij zou de gelukkigste kat van de wereld zijn geweest als niet drie kakkerlakken hadden besloten om in zijn huis te komen wonen. Joey, Deedee en Marky zijn echte plaaggeesten en vertrekken niet zomaar.

Vanaf 30 april iedere werkdag om 15:50 uur nieuwe afleveringen. 

bekijk meer
Nieuwe kinderserie: Jul en Julia

Kinderserie over de muizen Jul & Julia, vaste bewoners van pretpark Julianatoren. Samen met de directeur meneer Kaasgaaf en mevrouw Suikerspin beleven ze de meest spannende avonturen in het park.

Jul en Julia is iedere werkdag te zien om 13.50 uur. 

Lees meer
Voor de allerkleinsten!

Voor de allerkleinsten is er elke ochtend Mini Telekids. Allemaal leuke programma's die achter elkaar worden uitgezonden. 

Kijk hier welke programma's
Fien en Teun in het theater!

Fien & Teun zijn dagelijks te zien bij RTL Telekids en nu ook in het theater met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling Feest Op De Boerderij! In deze interactieve musical beleven Fien & Teun met hun vriendjes én Sita de leukste avonturen op de boerderij. De voorstelling, geproduceerd door Van Hoorne Entertainment, is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, maar zit ook vol humor en vrolijke muziek. Ga na de voorstelling met Fien & Teun op de foto en ontdek het boerderijleven in de foyer van het theater met diverse activiteiten als puzzelen en schminkstempelen.
 

Feest Op De Boerderij!