Nieuws
Nieuwe afleveringen: Het Regent Gehaktballen

Animatieserie over de scholier Flint Lockwood, die graag uitvinder wil worden. Flint woont in een stad waar alles om sardientjes draait, maar hij heeft andere toekomstplannen en hoopt de wereld te veranderen met zijn uitvindingen. Flint beleeft grappige en spannende avonturen met zijn beste vriendin, Sam Sparks, die droomt van een carrière als meteoroloog.

Nieuw: Sophie De Giraf

Sophie De Giraf nodigt alle kleintjes uit om te leren door te spelen. De afleveringen wakkeren alle zintuigen aan van baby’s. Ze komen van alles te weten over figuren, cijfers, dieren, muziekinstrumenten en de seizoenen. Dus speel mee met Sophie De Giraf en leer door te zingen.

De serie is vanaf 7 januari elke maandag t/m vrijdag te zien om 08.45 uur bij RTL 8.

Nieuwe afleveringen Brandweerman Sam

In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Deze serie is elke  maandag t/m vrijdag te zien rond 08.00 bij RTL 8.

Bekijk meer
Nieuwe afleveringen van StoryZoo

Feelgood-animatieserie die jonge kinderen op een speelse manier Engels leert. Uit het magische boek 'StoryZoo' springen de vrolijke animatiefiguurtjes Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer tevoorschijn.

Vanaf maandag 15 oktober beleven zij elke werkdag rond 09:20 uur weer een nieuw en spannend avontuur.

Bekijk meer
Nieuw: Jul & Julia Op Avontuur Met De Kaasschuit

Kinderserie over de muizen Jul & Julia, vaste bewoners van pretpark Julianatoren. Meneer Kaasgaaf was ooit een jonge matroos. Hij voer met Kapitein Julius en zijn vrouw Agaath de wereld rond op het schip De Kaasschuit. Ze maakten nieuwe vrienden en beleefden de spannendste avonturen!

Deze serie is nu te zien bij Telekids.

Meer informatie
Voor de allerkleinsten!

Voor de allerkleinsten is er elke ochtend Mini Telekids. Allemaal leuke programma's die achter elkaar worden uitgezonden. 

Kijk hier welke programma's