Nieuws
Nieuw: De Pepernotenclub

Kinderserie waarin Vlogpiet en Prankpiet hun uiterste best doen om pakjesavond te redden. Ze zijn namelijk per ongeluk de verlanglijstjes van alle kinderen in Nederland kwijtgeraakt. Bang om het aan Sinterklaas te vertellen, besluiten de Pieten het op te lossen met de hulp van hun creatieve YouTube-vrienden. Zo helpt Bibi door tips te geven voor het beste verlanglijstje ooit, geeft Djamila de Pieten zangles en helpt Dante met het bedenken van de leukste Sinterklaasspellen. Lukt het ze samen Sinterklaas en de kinderen in Nederland een onvergetelijke Pakjesavond te bezorgen?

Deze serie is vanaf 19 november rond 12.15 uur te zien bij RTL 8.

Maak kans op een Monchhichi pakket!

Wil jij je eigen Monchhichi avonturen beleven met je eigen Monchhichi huis en 7 figuren? Wij mogen er maar liefst 3 weggeven. Wil je meedoen?

Stuur ons een mooie kleurplaat
Nieuw seizoen: Dinotrux

Animatieserie over de wereld van de Dinotrux, wezens die half dinosaurus, half truck zijn, en de reuzehandige Reptools. Tyrannosaurus Trux Ty en zijn beste vriend Reptool Revvit werken aan allerlei bouwprojecten die ze moeten beschermen tegen de gemene D-Structs. Samen met hun team beleven ze vele avonturen.

Vanaf 12 november elke maandag t/m vrijdag rond 13.15 uur bij RTL 8.

Bekijk meer
Maak kans op een Thomas De Trein treinbaan!

Kijk jij graag naar Thomas De Trein en wil jij kans maken op een echte Adventures Dynamiet Dino treinbaan? Wij mogen er maar liefst 4 weggeven. Hoe maak je kans? 

Stuur ons een mooie tekening!
Nieuw: Enchantimals

Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Deze serie is vanaf 5 november elke maandag t/m vrijdag rond 14.05 bij RTL 8.

Bekijk meer
Nieuwe afleveringen: Monchhichi

Animatieserie over de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen. De Monchhichi creëren kinderdromen in de droomboomfabriek en proberen deze te beschermen tegen nachtmerries. Ze beleven magische avonturen, want het maken van mooie dromen is nog niet zo makkelijk!

De serie is vanaf 5 november elke maandag t/m vrijdag te zien om 12.00 bij RTL 8.

Bekijk meer
Nieuw: Zoë & Silos

Kinderserie over de avontuurlijke Zoë, die niets liever wil dan dierenverzorgster worden in Burgers' Zoo. Tijdens een van de vele bezoeken aan het park loopt ze Silos tegen het lijf, met wie ze al snel bevriend raakt. De stoere en dromerige jongen loopt stage bij de dierentuin. Hij hoopt later in de voetsporen te treden van zijn vader, die als ranger in de mangrove van Belize werkt. Samen ontdekken Zoë en Silos de ecosystemen van Burgers' Zoo in een spannend avontuur vol raadsels en opdrachten.

Deze serie is vanaf 4 november elke zaterdag en zondag rond 16.35 uur te zien bij RTL 8.

Bekijk meer
Nieuw seizoen: Thomas De Stoomlocomotief

Animatieserie over de stoomlocomotief Thomas. Samen met zijn vrienden, de locomotieven Percy, James, Gordon, Emily, Nia en Rebecca, reist Thomas de wereld rond. Ze rijden onder meer door India, China en Australië, waar ze nieuwe culturen leren kennen en spannende avonturen beleven.

Deze serie is vanaf 5 november elke maandag t/m vrijdag te zien om 09.30 uur bij RTL 8.

Bekijk meer
Nieuwe afleveringen: Spirit - Samen Vrij

De 12-jarige Lucky verhuist van de grote stad naar het platteland. Ze voelt zich er niet meteen thuis, maar dat verandert als ze vriendschap sluit met een wild paard, dat ze Spirit noemt. Samen met haar nieuwe vriendinnen, Abigail en Pru, beleeft Lucky spannende avonturen. De dappere meiden en hun paarden verleggen hun grenzen en ontdekken wat het betekent om vrij te zijn.

Vanaf zaterdag 3 november 2018 elke zaterdag rond 10:55 uur en zondag rond 12:10 uur.

Bekijk meer
Nieuw: Zafari

Animatieserie over een bijzondere groep wilde dieren in Afrika. Aan de voet van de Kilimanjaro bevindt zich een geheime vallei, waar de dieren op magische wijze de vacht of veren van een ander dier hebben gekregen. Samen leren ze nieuwe dingen, hebben ze veel plezier en zijn ze trots op hoe uniek ze zijn.

De serie is elke maandag t/m vrijdag om 15.35 te zien bij RTL 8.

Bekijk meer
Nieuwe afleveringen Brandweerman Sam

In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere Brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Deze serie is vanaf 15 oktober maandag t/m vrijdag te zien rond 08.00 bij RTL 8.

Bekijk meer
Nieuw: Beertje Pol

Animatieserie over het jonge beertje Pol. Samen met zijn vrienden reist hij de wereld rond op een zelfgebouwde boot, de Mary. Onderweg komen ze voor uitdagende opdrachten te staan, ontmoeten ze interessante wezens en bezoeken ze fascinerende locaties.

Deze serie is vanaf 15 oktober van maandag t/m vrijdag te zien om 10.45 bij RTL 8

Bekijk meer
Nieuwe afleveringen van StoryZoo

Feelgood-animatieserie die jonge kinderen op een speelse manier Engels leert. Uit het magische boek 'StoryZoo' springen de vrolijke animatiefiguurtjes Toby de Aap, Pepper de Papegaai en Bax de Beer tevoorschijn.

Vanaf maandag 15 oktober beleven zij elke werkdag rond 09:20 uur weer een nieuw en spannend avontuur.

Bekijk meer
Nieuw: Tee & Mo

Animatieserie over het energieke 3-jarige aapje Tee en zijn moeder, Mo. Ze wonen in een boomhut in de jungle. Voor Tee is iedere dag een avontuur. Samen met zijn vriendjes en zijn slimme moeder heeft hij veel plezier en leert hij nieuwe dingen.

Deze serie is elke maandag t/m vrijdag om 09.00 uur te zien bij RTL 8.

Meer informatie
Nieuw: Jul & Julia Op Avontuur Met De Kaasschuit

Kinderserie over de muizen Jul & Julia, vaste bewoners van pretpark Julianatoren. Meneer Kaasgaaf was ooit een jonge matroos. Hij voer met Kapitein Julius en zijn vrouw Agaath de wereld rond op het schip De Kaasschuit. Ze maakten nieuwe vrienden en beleefden de spannendste avonturen!

Deze serie is nu te zien bij Telekids.

Meer informatie
Voor de allerkleinsten!

Voor de allerkleinsten is er elke ochtend Mini Telekids. Allemaal leuke programma's die achter elkaar worden uitgezonden. 

Kijk hier welke programma's