Films
Zondag 26 mei: Het Regent Gehaktballen 2

Na een desastreuze voedselstorm zijn uitvinder Flint Lockwood en zijn vrienden gedwongen hun stad te verlaten. Flint mag zijn talent nu laten zien bij het bedrijf van zijn grote idool, Chester V. Tot zijn grote schrik ontdekt Flint dat zijn beruchte uitvinding, waarmee water werd veranderd in eten, nog steeds actief is. De machine maakt nu nieuwe, gevaarlijke wezens, die een combinatie zijn van voedsel en dieren. De wereld komt opnieuw in gevaar en Chester stuurt Flint en zijn vrienden op pad om de strijd met de wilde voedselbeesten aan te gaan!

Deze film is op zondag 26 mei te zien om 10:30 uur bij RTL 8.

Zondag 26 mei: Troetelbeertjes: Eerlijkbeer Schittert

Het is tijd voor de Twinkeltocht boven Troetelland. De Beertjes wachten de hele nacht, maar ze zien geen Twinkels. Als er een Twinkel verschijnt en op de grond valt, besluit Eerlijkbeer het heft in eigen pootjes te nemen. De andere Beertjes geloven niet echt in het bestaan van de mythische prinses Goudster, maar Eerlijkbeer is ervan overtuigd dat de prinses het raadsel van de verdwenen Twinkels kan oplossen! Samen met de eenzame Twinkel, die ze Glimmer noemt, gaat Eerlijkbeer stiekem op zoek naar prinses Goudster.

Deze film is op zondag 26 mei te zien om 12:30 uur bij RTL 8.

Zondag 19 mei: Troetelbeertjes: Leider Van Lach(en)land

Als een van zijn grapjes misgaat, besluit Zonnebeer Troetelland te verlaten en op zoek te gaan naar een plek waar zijn humor wel wordt gewaardeerd. Hij belandt in Lachland, een plek waar humor op nummer 1 staat, en wordt prompt gekroond tot koning! Hij krijgt zelfs de koninklijke staf waarin het geheim van Lachlands macht over de lachspieren verborgen ligt. Aangezien ze zich zorgen maken over hun vriend, gaan Hartebeer, Lachbeer en de andere troetelbeertjes op zoek naar Zonnebeer en smeken hem naar huis te komen.

Deze film is op zondag 19 mei te zien om 12:40 uur bij RTL 8.

Zondag 19 mei: Surf's Up

Pinguïn Cody is helemaal idolaat van surfen. In Shiverpool, Antarctica vindt iedereen hem maar een surfende losbol. Met zijn vriend Joe reist Cody naar Pen Gu Island om daar deel te nemen aan de Big Z Memorial Surf Off. Zeke 'Big Z' Topanga is Cody's grote jeugdheld en hij droomt ervan om in zijn voetsporen te treden. Daarmee hoopt hij het respect en de bewondering van de andere pinguïns te winnen. Per toeval ontmoet Cody de oude surfer 'Geek', die hem een aantal wijze levenslessen leert.

Deze film is op zondag 19 mei te zien om 10:30 uur bij RTL 8.