Films
Zondag 31 maart: Ted & De Schat Van De Mummie

Bouwvakker Ted droomt van een grootse carrière als archeoloog, in de voetsporen van zijn grote held Max Mordon. Ted gelooft rotsvast dat hij ooit een grote ontdekking doet en wereldberoemd wordt. Gelukkig helpt het toeval hem een handje: hij wordt verward met een echte professor en belandt op een vliegtuig naar Peru. Daar wachten professor Lavrof en zijn mooie dochter Sara hem op. Ze hopen dat Ted hen de weg kan wijzen naar de Verborgen Stad Paititi. Helaas zijn zij niet de enigen. Een bende louche figuren is ook op zoek naar de stad.

Deze film is op zondag 31 maart te zien om 10:30 uur bij RTL 8.

Zondag 24 maart: Thomas De Stoomlocomotief: Grote Avonturen In De Grote Wereld

Een bezoekje van een kleine racewagen aan Sodor inspireert Thomas de stoomlocomotief om de wereld te gaan ontdekken. Hij verlaat Sodor en begint aan een ambitieuze reis naar verre landen. Thomas rijdt door woestijnen, over bergen en door de jungle. Onderweg leert hij nieuwe culturen kennen en maakt hij nieuwe vrienden.

Deze film is op zondag 24 maart te zien om 12:45 uur bij RTL 8.

Zondag 24 maart: Surf's Up

Pinguïn Cody is helemaal idolaat van surfen. In Shiverpool, Antarctica vindt iedereen hem maar een surfende losbol. Met zijn vriend Joe reist Cody naar Pen Gu Island om daar deel te nemen aan de Big Z Memorial Surf Off. Zeke 'Big Z' Topanga is Cody's grote jeugdheld en hij droomt ervan om in zijn voetsporen te treden. Daarmee hoopt hij het respect en de bewondering van de andere pinguïns te winnen. Per toeval ontmoet Cody de oude surfer 'Geek', die hem een aantal wijze levenslessen leert.

Deze film is op zondag 24 maart te zien om 10:30 uur bij RTL 8.