Films
Zaterdag 24 februari: Dinotrux Marathon

Animatieserie over de wereld van de reuzehandige Reptools en de Dinotrux, wezens die half dinosaurus, half truck zijn. Tyrannosaurus Trux Ty en zijn beste vriend Reptool Revvit werken aan allerlei bouwprojecten, die ze moeten beschermen tegen de gemene D-Structs. Samen met hun team beleven ze vele avonturen.

Op zaterdag 24 februari om 08.30 uur de marathon van Dinotrux! 

Zondag 25 februari: De Avonturen Van K3 Marathon

Animatieserie. De K3-popsterren Hanne, Marthe en Klaasje gaan op wereldtournee! Het wordt een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei avonturen beleven. Wat de vriendinnen te wachten staat na de volgende bocht die hun tourbus maakt, is steeds weer een verrassing. Lukt het ze om een weeshuis te redden, juwelendieven te ontmaskeren en een verlegen monster te beschermen, en toch nog hun concert op tijd te halen? Eén ding is zeker: K3 overwint altijd, met een fikse dosis positiviteit én natuurlijk een goed liedje!

Zondag 25 februari om 08.30 uur de marathon op RTL 8 Telekids! 

Zondag 25 februari: Barbie Dreamtopia Festival Of Fun

Barbie reist met haar zusje Chelsea door de heerlijke fantasiewereld Sweetville. Tijdens hun reis ontmoeten Barbie en Chelsea allerlei kleurrijke karakters en beleven ze spannende avonturen! 

Barbie reist met haar zusje Chelsea door de heerlijke fantasiewereld Sweetville. Tijdens hun reis ontmoeten Barbie en Chelsea allerlei kleurrijke karakters, zoals Notto Prins, de olifantenkoning en aardbeibeertjes. Barbie gebruikt haar magie voor een kristalceremonie, maar raakt haar toverstokje kwijt. Barbie en Chelsea helpen twee eenhoorns met de bouw van een nieuwe schuur en repareren de grote limonadebubbelmachine. Deze avonturen wil je niet missen!

Op zondag 25 februari om 10.30 uur de film Barbie Dreamtopia: Festival Of Fun op RTL 8 Telekids!

Zaterdag 3 maart: Miss Moon Marathon

Miss Moon – pas op met magie!
Een oppas met magische krachten? Klinkt leuk en spannend! Jules, Lola en baby Joe krijgen er eentje. Maar weet je, ze ontdekken al snel: hoe groter de magie, des te groter de problemen….

Goede fee
Ontmoet Miss Moon, goede fee. Miss Moon is van haar Magische Wolk gekomen om haar missie hier op aarde werkelijkheid te laten worden: zorgen voor drie kinderen met heel drukke ouders. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan! Want zelfs voor een ervaren fee als Miss Moon blijkt oppassen op Jules, Lola en baby Joe geen makkie.

Op zaterdag 3 maart is er vanaf 08.30 uur een marathon van Miss Moon! 

Zondag 4 maart: Piet Piraat Marathon

Piet Piraat is de achterkleinzoon van Karel Karolus Piraat. Opa Karolus heeft ooit een schat gevonden. Hij verborg de schat in de grond en maakte een schatkaart, maar vergat de plaats aan te duiden. Piet Piraat en zijn maatjes gaan met hun schip De Scheve Schuit op zoek naar de schat en beleven onderweg allerlei avonturen.

Op zondag 4 maart is er vanaf 08.30 uur een marathon op RTL 8 Telekids!

Zondag 4 maart: Plop En Het Muizenmeisje

De kabouters krijgen een vreemde brief van een muisje in nood. Ze zit al dagen opgesloten in een holletje, omdat de kat haar wil opeten. Wanneer de kabouters aankomen bij het huis, blijkt er iemand anders achter de brief te zitten.

Wie zit er achter de brief? Zie het op zondag 4 maart om 10.30 uur op RTL 8 Telekids!

Zaterdag 10 maart: Chloe's Toverkast Marathon

Chloe is een lief en fantasierijk, klein meisje van 4 jaar. Wanneer haar vriendjes komen spelen, loopt dat altijd uit op een verkleedpartijtje.

Chloe heeft namelijk een magische toverkast en wanneer de kinderen zich verkleden belanden ze in een andere wereld zoals het oerwoud, de ruimte, het wilde westen of sprookjesland. Zo kunnen ze alles zijn wat ze maar willen: een prinses, een machinist, een ontdekkingsreiziger, piloot, piraat en zelfs de tandenfee.

Elke aflevering beleven Chloe en haar vriendjes een nieuw avontuur en lossen ze gezamenlijk een probleem op. Chloe krijgt hierbij hulp van haar knuffel Snoezige Wortel die altijd bij haar is. In Chloe’s wereld is alles mogelijk! 

Op zaterdag 10 maart 08.30 uur op RTL 8 Telekids de marathon van Chloe's Toverkast! 

Zondag 11 maart: Tashi Marathon

Het leven van Jack wordt helemaal op zijn kop gezet wanneer hij door zijn ouders naar zijn verre neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont afgelegen, in een dorp waar werkelijkheid en fantasie door elkaar heen lijken te lopen.

Tashi wordt er op handen gedragen, omdat hij zo’n beetje de beschermer is van het dorp, dat geregeld geplaagd wordt door vreemde wezens en vreselijke schurken. Voor de intelligente Jack is het erg wennen in die nieuwe omgeving, waar niks te verklaren of op te lossen valt met de hem zo vertrouwde logica.

Jack’s rationele aanpak en Tashi’s impulsieve avontuurlijkheid, maken dat ze samen sterker zijn. Ze vullen elkaar mooi aan. De jongens beleven samen de gekste avonturen, maar kunnen daarbij altijd rekenen op Lotus, een vrolijke, gekke meid, die Tashi en Jack zo’n beetje in evenwicht houdt. Met hun drietjes nemen ze het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Zondag 11 maart om 08.30 uur een marathon op RTL 8 Telekids. 

Zondag 11 maart: Plop En Het Circus

De twee medeclowns van August Pipov zijn ziek. De kaboutervrienden willen wel invallen. Ze besluiten een wedstrijd te organiseren. De twee die de grappigste act opvoeren, mogen met het circus meedoen.

Wie heeft de grappigste act? Zie het zondag 11 maart om 10.30 uur op RTL 8 Telekids!

Zaterdag 17 maart: TitaTovenaar Marathon

De tovenaar TiTaTovenaar probeert de hele tijd een aardbezie (aardbei) in een kameel te toveren, maar daardoor heeft hij niet zoveel tijd om op zijn dochter Tika te letten. Zij komt door haar klunzige toverkunsten regelmatig in de problemen in de gewone mensenwereld.

Gelukkig waarschuwen de Grobbebollen TiTaTovenaar die de boel weer voor haar oplost. Maar pas op voor de gemene kruidenheks Grobelia! Want wat zit zij daar allemaal te bekokstoven in die donkere grot met spinnen?

Op zaterdag 17 maart begint om 08.30 uur de marathon van TitaTovenaar! 

Zondag 18 maart: Oggy De Film

Al sinds het begin der tijden wordt er een constante strijd gevoerd tussen twee oerkrachten. Goed tegen slecht, of in dit geval: Oggy tegen de kakkerlakken. In het Stenen Tijdperk, bij de Romeinen, in de Middeleeuwen, in het leger van Napoleon, Londen rond 1900 en in de toekomst met lichtzwaarden: overal en altijd wordt Oggy lastiggevallen door de vervelende kakkerlakken.

Zie deze strijd op zondag 18 maart om 10.30 uur op RTL 8 Telekids.