Events
Pipo en de Piratenprinses

Samen met Mammaloe, Klukkluk en de Dikke Deur is Pipo de Clown te zien in de Nederlandse theaters. Muziek, humor en avontuur ontmoeten elkaar in een theaterspektakel voor de hele familie. Dein mee op de vrolijke melodietjes en liedjes, bewonder de kleurrijke decors én beleef het spannende verhaal van Pipo en de Piratenprinses. 

Kom verkleed

Kom verkleed als circusartiest naar het theater en doe mee aan de Sapperdeflap Verkleedwedstrijd! Je maakt dan kans op een hele leuke verrassing. Blijf ook zeker na de voorstelling in de foyer voor een uitgebreide meet & greet met Pipo en zijn vrienden.

Pipo en de Piratenprinses

Bestel je kaarten
Fien en Teun in het theater!

Fien & Teun zijn dagelijks te zien bij RTL Telekids en nu ook in het theater met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling ‘Feest op de boerderij!’.

In deze interactieve musical beleven Fien & Teun met hun vriendjes én Sita de leukste avonturen op de boerderij. De voorstelling, geproduceerd door Van Hoorne Entertainment, is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, maar zit ook vol humor en vrolijke muziek.

Ga na de voorstelling met Fien & Teun op de foto en ontdek het boerderijleven in de foyer van het theater met diverse activiteiten als puzzelen en schminkstempelen.

Meer informatie
Telekids Musicalschool

Zingen, dansen en acteren: ook iets voor jou? Kom dan naar de Telekids Musicalschool!

Elke week repeteren we voor een echt optreden, samen met ervaren en professionele docenten: dat is leuk, leerzaam en inspirerend.   Het maakt niet uit waar je vandaan komt en welk talent je hebt: ieder kind is welkom en er is altijd een Telekids Musicalschool bij jou in de buurt. Het plezier van zingen, dansen en acteren staat voorop. Bovendien leer je op een bijzondere manier samenwerken; met respect naar elkaar luisteren en elkaar accepteren. Je haalt het beste uit jezelf!   

Alle leerlingen spelen in een kleinschalige wintervoorstelling en schitteren in de eindvoorstelling voor een groot publiek in een echt theater!  

 

Bekijk de website!