Events
Sprookjessprokkelaar De Musical

Na een succesvolle speelperiode in het Efteling Theater gaat Sprookjessprokkelaar de Musical op Tournee!  

Volg de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen die gelezen en verteld moeten worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek? Wat zit er achter al die andere deuren? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?  

Deze sprookjesachtige familie musical is tot eind april 2019 te zien in ruim 40 verschillende theaters in Nederland en België.

Meer informatie
De Kleine Zeemeermin De Musical

Duik mee in het eeuwenoude verhaal van de Kleine Zeemeermin die verliefd wordt op de knappe mensenprins. Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester vertolkte, is nu te zien als de lieve Kleine Zeemeermin met haar prachtige staartvin en wonderschone stem. Vaar mee op de swingende muziekgolven naar de kleurrijke onderwaterwereld in dit gloednieuwe, spetterende sprookje voor de hele familie.
 
Kom verkleed
Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal.

Bestel je kaarten
Fien & Teun Avonturenboerderij

Beleef de allerleukste avonturen met de hele familie in de Zuid-Hollandse polder bij Avonturenboerderij Molenwaard, het gloednieuwe themapark in Groot-Ammers. Melk de koeien, vaar mee in het bootje, maak een ponyritje, verdwaal in het wilgendoolhof of bestuur je eigen tractor.

 

Ga op ontdekkingstocht, behaal je boerderijdiploma en word net als Fien & Teun een écht boertje of boerinnetje. Bij Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is

Bekijk de website
Pipo en de Piratenprinses

Samen met Mammaloe, Klukkluk en de Dikke Deur is Pipo de Clown te zien in de Nederlandse theaters. Muziek, humor en avontuur ontmoeten elkaar in een theaterspektakel voor de hele familie. Dein mee op de vrolijke melodietjes en liedjes, bewonder de kleurrijke decors én beleef het spannende verhaal van Pipo en de Piratenprinses. 

Kom verkleed

Kom verkleed als circusartiest naar het theater en doe mee aan de Sapperdeflap Verkleedwedstrijd! Je maakt dan kans op een hele leuke verrassing. Blijf ook zeker na de voorstelling in de foyer voor een uitgebreide meet & greet met Pipo en zijn vrienden.

Bestel je kaarten
Telekids Musicalschool

Zingen, dansen en acteren: ook iets voor jou? Kom dan naar de Telekids Musicalschool!

Elke week repeteren we voor een echt optreden, samen met ervaren en professionele docenten: dat is leuk, leerzaam en inspirerend. Het maakt niet uit waar je vandaan komt en welk talent je hebt: ieder kind is welkom en er is altijd een Telekids Musicalschool bij jou in de buurt. Het plezier van zingen, dansen en acteren staat voorop. Bovendien leer je op een bijzondere manier samenwerken; met respect naar elkaar luisteren en elkaar accepteren. Je haalt het beste uit jezelf!   

 

Bekijk de website